branding

logo / huisstijl / webdesign / website

Een nieuwe zaak of een nieuwe visuele uitstraling? Je wil je verhaal, offline en online, op een doordachte maar creatieve manier vertellen? Trompet ontwikkelt jouw unieke visuele identiteit - sterk, herkenbaar en stijlvol. Complete huisstijlen, van logo tot website, altijd in connectie met jouw publiek.

We geven jouw visuele uitstraling graag de aanpak die het verdient. Daarom luisteren we graag naar het verhaal dat jij wil vertellen. Steeds op maat, met het nodige advies.

video

live action / motion graphic / social video / animaties

Laat je verhaal tot leven komen, gebruik video. Het is een krachtige tool waarmee je de aandacht trekt en behoudt. Bereik meer publiek en connecteer met impact en emotie. Van script tot montage, wij zetten je boodschap om in een creatief beeldverhaal.

explainer video

De manier om een proudct of dienst te transformeren in een aantrekkelijk en gemakkelijk te begrijpen verhaal. Informeer op een interactieve manier en zet aan tot actie.

social video

Een korte video, die meteen de aandacht vraagt, gefocust op een doelgericht publiek. Creëer connecties en zet je publiek aan tot een engangement. 

infographic

Een leuke, creatieve en snelle manier om een informatieve boodschap over te brengen zonder jouw publiek te belasten met een overvloed aan cijfers en teksten.

creatieve video

Via krachtige visual storytelling je doelgroep laten meebeleven wat je te vertellen hebt. Leg jouw aankondiging of event vast met beelden die blijven 'hangen'.

animaties

Met een animatievideo vertel je eenvoudig de kern van je verhaal. Informeer en entertain op jouw manier. Van het animeren van je logo tot het uitleggen van complexe processen. We kennen geen grenzen.

Je boodschap vatten we samen in een script en in een stijl die past bij jouw publiek. Een voice-over, ondertitels of andere geluidseffecten? Daar kijken wij voor.

content creation

campagnes / advertenties / print / illustratie / grafisch ontwerp

Je wil je boodschap op een creatieve manier promoten? Ludiek, informatief of commerieel? We denken met plezier mee om je te adviseren en te inspireren. Spraakmakende campagnes, een stijlvolle brochure of digitale advertenties. Laat van je horen!

Op een doordachte manier creëren we samen een eindresultaat gericht op jouw publiek. Geen shitty gedoe, maar gefocust op het creatieve en visuele potentieel van jouw verhaal.